reede, 22. mai 2009

Camilla - 3-kuune.

Aeg lendab! Tegemist on nii kuhjaga, et hakkab üle ajama. Sellest ka see väike viivitus päeviku täitmises. Kõik Camilla fännid - andke andeks! Minu viga:( Camilla elab rõõmsalt:) oma väikekoera elu. Viimati kui kaalusime, siis oli 12 kg. Kuna ta tegi meile vahepeal väikse vimka (Liisi nägi nimelt, kuidas koer võttis mutri suhu ja rohkem ta ei näinud...), siis tegi loomaarst kindluse mõttes röntgeni -õnneks kõik OK ning peale selle saime teada, et luud on kah kõige paremas korras ja hästi arenenud. Üleüldse on Camilla äärmiselt tubli arsti juures käia - ei mingit jama - süst -suts- ja valmis. Nii möödus järjekordne kompleksvaktsiin. Hästi tubli!


Selge on meil istumine ja lamamine ka kui vaja. Eriti hästi klapib viimane, kui preemiaks on värske külmutatud räim - oh seda õnne ja rõõmu, kui ta selle kätte saab. Iga kord, kui sügavkülmast midagi võtad, kerkib Camilla pea lootuses räime saada! Ta on ikka õiges peres! Taavi käib iga nädal vähemalt korra merel ja kalapuudust meie peres eriti ei tunta - nii ka Camilla!

Sõpru jätkub tal kah! Viimane kord tutvus ta Baikaliga (minu vanema õe vetelpäästekoer), kes on vähemalt 10 korra suurem/raskem kui Camilla. Oh seda rõõmu! Sõber missugune, mis sest, et pidi peaaegu pildistamise ajaks Camillale peale istuma. Klapp on hea!